De Braderij & bakafdeling is het gedeelte van de afdeling vers vleesbewerking waar producten nog een laatste bewerking ondergaan zoals bijvoorbeeld het braden van fricandeau, grillen van verschillende soorten ham en het bakken van reepjes of zegeltjes mager spek in baktunnels.
Zo bestaan je werkzaamheden bijvoorbeeld uit het bedienen van machines, vullen en legen van de braadkasten en baktunnels en het voeren van controles op het eindproduct.
Wat wij verwachten:
- Je beschikt over MBO 2 werk en denkniveau
- Je hebt een goot verantwoordelijkheidsgevoel voor voedselveiligheid en hygiëne
- Je hebt affiniteit in het werken met machines en installaties
- Je bent een enthousiaste teamspeler, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken
Wat wij aanbieden:
- Marktconform salaris
- Uitzicht op een vast contract
- 8% vakantiegeld
- Eindejaarsuitkering
- Aanstellingspremie
- 24 verlofdagen per kalenderjaar
- 36-urige werkweek
- Bedrijfstakpensioenregeling
- Opleidingsmogelijkheden
- Doorgroeimogelijkheden naar allround medewerker
Er wordt NIET in ploegendiensten gewerkt en in het weekend ben je vrij!
