Logo-img

De volgende stap in jouw carrière

Receptioniste gezocht voor onze afdeling SALES 📍SASSENHEIM 

Ben jij een servicegerichte en oplossingsgerichte professional? Dan hebben wij de perfecte positie voor jou! Het salesteam van Van der Mey, ook wel bekend als ‘The Ham and Bacon Company’, zoekt een gemotiveerde parttime receptioniste met administratieve taken om ons salesteam te versterken.

Over ons
Van der Mey produceert al jaren hoogwaardige ham- en baconproducten voor de verwerkende markt. Ons salesteam bestaat uit toegewijde collega’s die een prettige werkomgeving waarderen. De lunchpauze is een belangrijk moment waarop we samenkomen, niet alleen om te eten, maar ook om informeel met elkaar bij te praten. Onze werkomgeving is recht door zee, wat bijdraagt aan helderheid en efficiëntie.


Wie wij zoeken?
We zoeken een veelzijdige professional die zich comfortabel voelt bij uiteenlopende taken, van receptiewerk tot het begeleiden van orders en het behandelen van klantvragen tot het verwelkomen van gasten en het gereed maken van vergaderzalen. Je gedijt in een dynamisch team en hebt een stevige persoonlijkheid. Het ontvangen van directe feedback en het vertalen ervan naar actie is voor jou geen probleem. Je bent nieuwsgierig naar het productieproces van onze producten en ziet het als een uitdaging om ons sales team te versterken


Hoe ziet jouw werkdag eruit?
Als receptioniste begint je dag met een kopje koffie en het checken van je mailbox. Verschillende orders en klantvragen vragen om je aandacht. Je stemt de orders af met productie en verwerkt ze zorgvuldig in het ordersysteem. Vandaag staat er een bezoek van buitenlandse klanten op de planning, met een presentatie en fabrieksrondleiding. Je bereidt de vergaderzalen voor, ontvangt de klanten hartelijk en begeleidt hen naar de vergaderzaal. Na de lunch krijg je een persoonlijke rondleiding door de fabriek, waardoor je een diepgaand inzicht krijgt in het volledige productieproces van onze artikelen. Terug op kantoor sta je weer stand-by bij de telefoon, waar je verschillende vragen behandelt en gesprekken doorverbindt. De dag vliegt voorbij en met een voldaan gevoel sluit je je computer af.

Wij verwachten van jou:
MBO werk- en denkniveau;
Goede communicatieve vaardigheden;
Stressbestendigheid, flexibiliteit en een hands-on mentaliteit;
Dat je zowel in woord als geschrift foutloos de Nederlandse taal beheerst.


Wat hebben wij voor jou in petto?
💰 Aantrekkelijk salaris met een eindejaarsuitkering;
🎁 Aanstellingspremie;
📚 Mogelijkheden voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling;
🎉 Actieve personeelsvereniging met leuke evenementen;
🌴 8% vakantiegeld en 24 verlofdagen (op basis van 36 uur per week);
🤝 Uitzicht op een vast contract;
🕒 28-36 uur per week, werktijden en dagen in overleg

Voor informatie:

Neem contact op met Mariska van Vliet via +31(0)252 241 800 of mvvliet@vdmey.nl.

Je kunt hier ook direct solliciteren of informatie opvragen

Wil je meer weten over deze functie?

Bel of stuur een mail naar Sebastiaan Luining, HR-manager bij VAN DER MEY

 

Acquisities naar aanleiding van deze vacature worden niet op prijs gesteld.

Jagtlustkade 24
2171 AG Sassenheim
Tel: +31 252 241 800
info@vdmey.nl